Også på hjul!

Vi har nå store planer om å utvide driften vår en smule og dette vil kreve noen investeringer som vi har stor tro på at vil gi avkastning.

Vi skal ikke bare drive med trykketjenester, men også begynne å bevege oss inn på profileringsmarkedet. Vi tenker her først og fremst på skilt og bildekor, men for å gjøre det enklere for våre ansatte har vi tenkt å lage oss et rullende verksted!

Det er allerede søkt om penger til formålet her, og vi venter å gå i gang med selve arbeidet i bilen vår om kort tid.

Bilen vi har sett oss ut er en Mercedes Sprinter med tre seter og et digert lasterom. I dette lasterommet skal det rullende verkstedet/kontoret vårt være, og det betyr at vi vil være parate til å gjøre endringer eller forbedringer mens vi er på stedet. Dette vil være kostnadseffektivt og mye bedre for både oss og kundene. Hva med strøm, internett og lignende spør du deg kanskje? Ja, hva med det? svarer vi. Vi har gått til innkjøp av aggregat og i og med at vi lever i 2015 er det enkelt å få nettilgang. For å få nett bruker vi enkelt og greit mobiltelefonen som modem og vil da ha god nettilgang hele tiden. Vi vil da kunne jobbe opp mot våre servere uansett hvor vi måtte befinne oss og vi kan skjære ut folien som brukes til profileringen i bilen vår. Aggregatet vil sørge for strøm til herligheten og vi har da i praksis et rullende kontor.

Disse bilene er så store at det faktisk vil bli et helt kontor, og vi skal ha flere arbeidspulter, tilstrekkelig med utstyr samt datapult hvor våre ansatte kan gjøre den nødvendige jobben. Arbeidslys, kontorstoler og så videre vil naturligvis bli montert, så her vil det ikke mangle noe som helst.

En aldri så ny æra er i sving for vår bedrift og vi gleder oss til å kunne tilby enda flere tjenester!